Localizat in apropiere de parcul Kiseleff si Arcul de Triumf, apartamentul prezentat spre inchiriere este situat la etajul 5 al unui imobil constructir 2011, cu un total de 12 apartamente  cu 3 si 4 camere la etajele 1 pana la 5. Apartamentele se disting prin finisaje de foarte buna calitate, zone de living si dining foarte generoase(50 pana la 80 mp), cu terase spatioase(7 pana la 67 mp) si locuri de parcare pentru fiecare apartament in subteranul imobilului.

Apartamentul se inchiriaza nemobilat(cu exceptia bucatariei complet mobilate si utilate, a bailor complet echipate si a dulapurilor incastrate in perete), si se preteaza atat ca locuinta privata, cat si ca sediu de companie, aceasta din urma fiind destinatia oferita de ultimul chirias.

Cu o suprafata utila de 144,75 mp, interiorul este compartimentat intr-o zona de zi spatioasa(60 mp), bucatarie inchisa(14 mp), trei dormitoare(12 mp, 15 mp, 19 mp) si doua camere de baie(una dintre ele en-suite cu cada de baie, iar cealalta cu cabina pentru dus). La acestea se adauga o terasa generoasa de 22 mp si trei balcoane cu suprafete cuprinse intre 2 si 5 mp.

Incluse in pretul chiriei un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.

Proprietate disponibila din luna iunie 2021.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App