Apartament spectaculos disponibil spre inchiriere din 1 decembrie 2020 la mai putin de 1 minut distanta de parcul Herastrau, la etajul 1 al unui imobil constructie 2007, prevazut cu parcare subterana si personal de securitate.

Pe langa suprafata utila extrem de generoasa, de 210 mp, apartamentul ofera acces la doua terase de 19 si respectiv 17 mp. Parcul si lacul Herastrau sunt chiar peste drum, unele din cele mai bune restaurante si cafenele din oras sunt la distanta de mers pe jos, centrul comercial Promenada se afla la 1 km distanta, iar pana in centrul orasului sunt 15 minute cu autoturismul.

Compartimentare interioara:

  • zona de zi: zona de living masoara 70 mp si dispune de acces la o terasa cu vedere mixta; bucataria este inchisa, complet mobilata si utilata; camera dedicata spalatoriei, cu masina de spalat rufe si uscator; grup sanitar de serviciu(cu cabina pentru dus);
  • dormitoarele: dormitorul matrimonial dispune de camera de baie proprie si dressing spatios; celelalte doua dormitoare sunt deservite in comun de o camera de baie cu dus si cada; o a doua terasa cu vedere spre parc deserveste zona dormitoarelor;

Facilitati: masina de spalat rufe, uscator, 2 frigidere, antena satelit – box de SKY TV conectat (cu abonament pe toate programele de SKY Movies si Sport).

Apartamentul se inchiriaza mobilat, impreuna cu 1 loc de parcare subterana. Pretul de prezentare este pretul final al chiriei.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App