Situat in inima Capitalei, la numai cateva minute distanta de Arcul de Triumf si Parcul Herastrau, cu acces imediat in bulevardul Kiseleff, acest complex rezidential finalizat in 2009 ofera apartamente de lux in cadrul a trei corpuri de cladire cu regim de inaltime diferit, de la 6, 8 si pana la 20 de etaje cu 2 niveluri de parcare subterana.

Servicii si Dotari Condominium:

  • Receptie in lobby si personal de securitate 24/7;
  • spații generoase de petrecere a timpului liber: un lobby de 300 mp, sala de fitness, sauna, jacuzzi si piscina exterioara;
  • Fiecare cladire este dotata cu lifturi moderne Orona, cu capacitate pentru 11 persoane viteza de 1,5m pe secunda.Complexul este dotat cu propriul sistem de incalzire central si generator de rezerva.

Situat la etajul 5 din 20, apartamentul disponibil spre inchiriere masoara 95 mp construiti (83 mp utili) si ofera o atmosfera calda, relaxanta si primitoare, la care contribuie din plin atat finisajele de foarte buna calitate,  mobilierul deosebit de elegant si dotarile  actuale, cat si orientarea propice care confera luminozitate si caldura atat zonei de zi, cat si dormitorului si bucatariei.

Compartimentare: hol principal de acces, dormitor de 13 mp (cu pat matrimonial si dressing incastrat in perete), camera de baie en-suite(cu cada), bucataria complet mobilata si echipata(12 mp) si o zona de  living si dining(26 mp) cu acces in terasa de 14 mp a apartamentului.

Dotari apartament: temperatura ajustabila in fiecare camera, aer conditionat, contorizare individuala a utilitatilor.

Apartamentul este complet mobilat si utilat si se inchiriaza impreuna cu un loc de parcare subterana in garajul imobilului

Eligibile oferte de contractare pe termen mediu-lung (minim 2 ani). Pentru primul an de inchiriere se aplica un discount de 200 Euro/luna la pretul chiriei.

Proprietate disponibila imediat, inclusiv spre vanzare, la pretul de 250.000 Euro.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App