Situat la etajul 1 al unui imobil constructie 2009 cu numai 8 apartamente, personal de paza, acces securizat, garaj subteran si sala sala de fitness cu circuit inchis, apartamentul de lux cu 4 camere oferit spre inchiriere este mobilat si utilat complet, disponibil pentru ocupare imediata.

Imobilul este pozitionat intre Piata Victoriei si Piata Romana – retras de la nivelul bulevardelor zgomotoase din zona – masoara 216 mp utili distribuiti cu generozitate in camera de zi (living – dining), 2 dormitoare prevazute cu camera de baie proprie, birou/biblioteca, grup sanitar de serviciu (cu cabina pentru dus) si o bucatarie deosebit de spatioasa, deservita de o spalatorie cu masina de spalat rufe, uscator si spatiu pentru depozitare. O terasa de 8 mp comunica cu zona de zi si ofera vedere libera catre spatii verzi si alei pietonale din zona.

Spatii generoase dedícate dressing-urilor in dormitoare, placaje din marmura, termopan tripan, control digital al temperaturii ambientale, finisaje, mobilier si obiecte electrocasnice de foarte buna calitate.

Pretul chiriei include un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App