Vederea panoramica asupra parcului si lacului Herastrau, spatiul vitrat deosebit de generos, finisajele moderne si terasa circulara de 77 mp sunt doar cateva dintre atributele care descriu acest superb apartament cu 4 camere disponibil spre inchiriere la etajul 5 din 6 al unui imobil de locuinte finalizat in 2010 in zona Nordului – Herastrau.

Compartimentare interioara:

  • zona de zi: hol de acces deosebit de generos, dotat cu spatii pentru depozitare si acces catre baia pentru oaspeti; spatiu deschis de 65 mp cu  living, dinning si bucatarie;
  • dormitoarele: dormitorul matrimonial(22 mp) este prevazut cu o camera de baie en-suite si un dressing generos; al doilea si al treilea dormitor(14 mp fiecare) sunt deservite in comun de o camera de baie spatioasa cu acces din holul principal;
  • terasa: in suprafata totala de 77,60 mp inconjoara apartamentul pe trei laturi si ofera acces din/catre bucatarie, living si zona de dinning.

Apartamentul este diponibil pentru ocupare imediata in varianta curenta de semi-mobilare. Pretul chiriei include 1 loc de parcare subterana.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App