Va oferim spre inchiriere un apartament cu 3 camere deosebit de elegant, complet mobilat si utilat la inceputul acestui an (2021) situat in cadrul unui complex rezidential finalizat in 2007, prevazut cu piscina interioara, securitate 24/7 din imediata vecinatate a Satului Francez si parcului Herastrau. In incinta complexului exista un restaurant si un centru SPA cu sala de fitness, piscina interioara, sauna umeda si uscata, servicii diversificate de masaj si aromaterapie (se ofera discount la abonamentele contractate de rezidentii locali). „Le Club” si Parcul Herastrau se afla la numai 2 minute de mers pe jos.

Mobilierul modern si dotarile de buna calitate, alaturi de finisaje elegante executate impecabil, si spatiul locuibil generos contribuie in ansamblu la atmosfera intima, relaxanta si primitoare care defineste acest apartament.

Compartimentare:

  • zona de zi: spatiu deschis deosbit de generos si luminos cu zona de living, dinning si bucatarie deschisa complet utilata;
  • dormitoarele: dormitor matrimonial prevazut cu baie proprie si un dressing spatios; dormitor secundar, deservit la randul sau de propria camera de baie;
  • terasa: in suprafata de 5 mp deserveste zona de living si dormitorul secundar.

Disponibil pentru ocupare imediata, apartamentul un dispune de loc de parcare propriu. Acesta se poate inchiria contra-cost, in functie de disponibilitate, de la dezvoltatorul complexului.

Property Features

  • -

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App