Elegant, spatios si modern, cu finisaje si dotari de lux, apartamentul cu 4 camere oferit spre inchiriere este situat la parterul unui imobil constructie 2023, imobil tip boutique din imediata vecinatate a parcului si lacului Bordei, in zona rezidentiala de lux Primaverii. Spatiului interior deosebit de luminos si generos i se adauga o curte privata, care inconjoara apartamentul. Suprafata utila a apartamentui este de 154 mp.

Compartimentare interioara:

  • zona de zi: hol de acces prevazut cu dulapuri incastrate in perete pentru garderoba si culoar cu spoturi luminoase ce conduce catre zona generoasa de living si dining; bucatarie(inchisa) complet mobilata si utilata(cu acces atat catre zona de dining, cat si catre holul principal), zona de spalatori si acces spre baie de serviciu;
  • spatiul personal: un dormitor pentru invitati deservit de o camera de baie cu acces din holul principal , 2 dormitoare spatioase inconjurate de spatii verzi, prevazute fiecare cu camera de baie proprie(tip en-suite); in dormitorul matrimonial este amenajat un dressing spatios.Toate 3 dormitoarele au acces la terasa.
  • curte privata: 142 mp de curte privata inconjoara apartamentul pe doua laturi.

Apartamentul poate fi predat complet mobilat si dispune de 1 loc de parcare in subteran.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App