Disponibil spre inchiriere acest apartament cu 4 camere deosebit de elegant, mobilat si utilat ,situat la etajul 9 al unui imobil cu 12 etaje finalizat in 2017, in zona adiacenta parcului Herastrau si lacului Floreasca, la 8 minute de mers fata de mall Promenada si statia de metrou „Aurel Vlaicu”.

Complexul rezidential ONE Herastrau Park este compus din doua turnuri de 52 metri fiecare, cu un total de 106 apartamente de lux. Turnul de vest ofera vedere panoramica asupra lacului Herastrau, in vreme ce turnul de est este orientat catre lacul Floreasca. Cele doua cladiri dispun de acces securizat, o zona de lobby foarte eleganta si nivel subteran pentru parcare.

Mobilat si utilat pentru uz rezidential, cu vedere catre bulevard, interiorul este deopotriva spatios si luminos, elegant si primitor. Mobilierul si electrocasnice, spatii comfortabile amenajate impecabil, sunt toate incluse in pretul chiriei.

Compartimentare interioara:

  • Spatiu deschis de living, dining  (35 mp) si o bucatarie semi deschisa, grup sanitar de serviciu;
    doua dormitoare ( 19 si 21 mp )deservite fiecare de dressing si al treilea cu o suprafata de 14,51mp;
  • O terasa de 24 mp cu vedere catre bulevard deserveste zona de zi
  • Finisaje frumoase, parchet din stejar triplu stratificat, incalzire in pardoseala, climatizare automata cu termoreglaj individual in fiecare camera, accesorii sanitare de lux.

Proprietate disponibila imediat.

Pretul chiriei include doua locuri de parcare subterana.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App