Disponibil spre inchiriere acest apartament modern si confortabil cu 4 camere situat in zona Cismigiu, intr-o cladire noua de lux (2021).
Apartamentul este situat la etajul 4 si se remarca prin spatii generoase, o compartimentare eficienta ce aduce un plus important de confort, dar si prin finisaje de inalta calitate.
Conectivitatea zonei la mijloacele de transport în comun și mai ales proximitatea fata de cele mai apreciate zone centrale, care rezonează cu stilul de viață al celor interesați de o proprietate ca aceasta, contribuie la avantajele pe care le oferă.
Zona de living este spatioasa si luminoasa, cu bucatarie deschisa (42 mp), 1 baie pentru oaspeti si spatii multiple de depozitare, 1 terasa superba, insorita (34 mp), hol mare (19 mp) care duce catre zona de noapte unde se afla cele trei dormitoare. Dormitor matrimonial (25 mp) cu baie complet utilata si un dressing generos, alte 2 dormitoare luminoase, dotate cu ferestre mari si deservite de baia de pe hol.
Privelistea este fantastica, apartamentul fiind orientat catre o zona verde. Beneficiaza de doua locuri de parcare si o boxa. Apartamentul este dotat cu centrala termica Daikin, aer conditionat incorporat Daikin, control temperatura pentru fiecare camera (separat), TV dormitor dublu si living (LG-65 inch), incalzire prin pardoseala.

Pretul include: 2 locuri de parcare in garaj subteran si o boxa.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App