Va oferim spre inchiriere un apartament cu 4 camere deosebit de elegant, spatios si luminos, situat la etajul 1 al unui imobil din cadrul complexului rezidential Washington Residence. Complexul – constructie 2006 – ideal pentru familiile cu copii, ocupat preponderent de expati si diplomati –  ofera parcare subterana, receptie, servicii de paza 24/7, birou administratie, sala de fitness, spatii verzi si loc de joaca pentru copii.

Apartamentul se afla situata la primul etaj, recent renovat si este construit pe o suprafata utila de 160 mp avand deschidere catre doua terase spatioase, una pe zona dormitoarelor si cealalta pe zona livingului.

Zona de living masoara 53 mp si beneficiaza de acces imediat la o terasa acoperita cu vedere spre complex, bucataria(13 mp) complet mobilata si utilata,este  prevazuta cu spatiu pentru depozitare si centrala termica proprie. Din holul principal de acces(15 mp) se accede la grupul sanitar de serviciu si camera spatioasa de baie de 7 mp(cu cabina de dus si cada) care deserveste cele doua dormitoare pentru copii(12,94 mp si 15,81 mp) prevazute de asemenea cu acces la o terasa. Dormitorul matrimonial (21,08 mp) beneficiaza de dressing tip “walk-in-closet” si camera de baie en-suite (cu cada) de 7,42 mp

Apartamentul dispune de un loc de parcare si o boxa la subsol.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App