Amplasat în partea de nord a capitalei, la doar câțiva pași distanță față de parc, One Verdi Park este format din cele mai înalte două turnuri rezidențiale din București cu vederi panoramice atât asupra Lacului Tei, cât și catre Floreasca.

Apartamentul situat la etajul 6 din 20 este mobilat complet cu mobilier de lux ,se bucura de lumina naturala avand totodata vedere libera catre zona de nord.

Proprietatea are o suprafata utila de 90,70 mp este compartimentata astfel: zona de living si dinning cu bucatarie deschisa, dormitor matrimonial cu baie proprie, dormitor secundar cu acces la baie. Zona de zi are acces la terasa de 8 mp.

Se inchiriaza impreuna cu 1 loc de parcare subteran.

One Verdi Park este situat pe Barbu Văcărescu, oferind acces rapid la Parcul Verdi, lacul Floreasca, cartierele Floreasca, Aviației, Pipera, Herăstrău și Dorobanți, centrul comercial One Gallery din cadrul One Floreasca City, precum și către multiple puncte de interes ale orașului: servicii comerciale și locații creative, entertainment, restaurante, cafenele, săli de sport.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App