Va oferim spre inchiriere un apartament cu 4 camere deosebit de elegant, spatios si luminos – complet renovat si modernizat in a doua jumatate a anului 2017 – situat in cadrul complexului rezidential Washington Residence. Complexul – constructie 2007 – ideal pentru familiile cu copii, ocupat preponderent de expati si diplomati, ofera parcare subterana, receptie, servicii de paza 24/7, birou administratie, sala de fitness, spatii verzi si loc de joaca pentru copii.

Zona de living masoara 54 mp si detine acces la o terasa de 14 mp cu vedere catre interiorul complexului;  bucataria(14 mp) complet mobilata si utilata, este  prevazuta cu spatiu pentru depozitare si centrala termica proprie. Din holul principal (15 mp) se accede la grupul sanitar de serviciu si o camera spatioasa de baie de 7 mp(cu cada pentru baie si cabina dus) care deserveste cele doua dormitoare pentru copii(13 mp si 16 mp) prevazute de asemenea cu acces la o terasa de 12 mp cu vedere catre vecinatatile rezidentiale din spatele complexului. Dormitorul matrimonial (21 mp) beneficiaza de dressing tip “walk-in-closet” de 5 mp si camera de baie en-suite (cu cada) de 7 mp.

Apartamentul dispune de 1 loc de parcare subterana si 1 boxa pentru depozitare, se inchiriaza nemobilat si este disponibil pentru ocupare imediata.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App