Disponibila spre inchiriere o proprietate cu vedere catre lac, proximitate fata de parc, mall si statie de metrou, un interior spatios si luminos, cu finisaje elegante, complex rezidential de lux intr-o zona verde si linistita, din apropierea parcului Herastrau.

Apartamentul cu 4 camere (3 dormitoare) oferit spre inchiriere este situat la etajul 1 din 5 al unui imobil finalizat in anul 2013 pe malul lacului Floreasca, in cadrul complexului rezidential ONE Floreasca Lake. Complexul ofera locatarilor spatii verzi, personal de paza si administrare locala, zona de receptie in fiecare imobil, ascensor de generatie noua si nivel de parcare subterana.

Compartimentare interioara:

  • Zona de zi: hol principal de acces prevazut cu spatii pentru depozitare; spatiu deschis cu zona de living si dinning (41 mp), bucatarie (9,2 mp), complet mobilata si utilata; camera de baie pentru oaspeti;
  • Dormitoarele: dormitorul matrimonial dispune de baie proprie si zona special amenajata pentru garderoba; inca 2 dormitoare  deservite in comun de o camera de baie spatioasa;
  • Terasa: cu vedere catre lac, terasa masoara 12 mp si deserveste zona de zi.

Mobilat si utilat complet, apartamentul este disponibil pentru ocupare imediata, in pretul lunar al chiriei fiind incluse 2 locuri de parcare subterana.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App