Apartamentul cu 4 camere oferit spre inchiriere ,tip duplex ,este situat la parter+demisol  al uneia din cele doua cladiri componente ONE Charles de Gaulle.

Complexul rezidential ONE Charles de Gaulle finalizat la inceputul anului 2018 si certificat “Green Home” este compus din doua cladiri cu regim de inaltime subsol, parter, 4 etaje si etaj tehnic, cu un total de 33 de apartamente. Zona de receptie cu personal de paza, nivel subteran pentru parcare, lift spatios pentru persoane.

Locatia premium – Piata Charles de Gaulle – ofera acces la pas catre parcul Herastrau, metrou “Aviatorilor” si transport in comun de suprafata, dar si catre restaurante, cafenele, clinici medicale, birouri si zona comerciala din zonele Primaverii, Dorobanti si Aviatorilor.

Situat la parter+demisol apartamentul oferit spre inchiriere masoara 120 mp utili, la care se adauga doua terase care masoara impreuna 169 mp.

Compartimentare interioara:

  • Zona de zi: hol de acces cu deschidere catre zona de zi – spatiu deschis cu living si dining, bucatarie deschisa  mobilata complet si utilata, grup sanitar de serviciu;
  • Dormitoarele: dormitor matrimonial prevazut cu dulapuri incastrate in perete si camera de baie en-suite; celelalte doua dormitoare  dispun de asemenea de dulapuri incastrate in perete si impart accesul catre o baie spatioasa;
  • Terasele: o terasa comunica cu zona de zi si o alta terasa ce comunica cu zona de dormitoare;

Finisaje executate impecabil, incalzire in pardoseala, sistem de climatizare centralizat, cu control individual in fiecare incapere, obiecte sanitare premium.

Disponibil pentru ocupare imediat, apartamentul se inchiriaza in formula actuala de mobilare, impreuna cu un loc de parcare subterana.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App