Imobilul cu structura S+P+3 si numai 6 apartamente este situat in zona linistita si verde din vecinatatea parcului Floreasca. Usor retras de la nivelul strazii principale – o artera de trafic foarte circulata care face legatura intre cartierele Floreasca si Stefan cel Mare – imobilul beneficiaza de garaj subteran, gradini proprii pentru apartamentele de la parter si ofera un nivel ridicat de confort prin calitatea deosebita a finisajelor, spatiile locuibile si spatiile vitrate generoase.

Apartamentul de tip duplex oferit spre inchiriere  se intinde pe nivelul 2 si 3 al imobilului si masoara o suprafata utila de 149 mp la care se adauga terase cu suprafata totala de 10,17 mp.Imobilul nu are lift.

Compartimentare:

Nivel 1:  zona dubla de living (familie si invitati) + zona de dining + bucatarie complet mobilata si echipata + baie de serviciu;

Nivel 2: dormitor matrimonial cu baie si dressing proprii + 2 dormitoare deservite de 1 baie amplasata in holul de acces. La urmatorul nivel exista o incapere usor mansardata si complet finisata care poate servi drept birou, spatiu de joaca pentru copii sau spatiu pentru depozitare.

Apartamentul este complet mobilat si utilat, luminos si finisat lux.

Proprietate disponibila incepand cu 01.07.2024.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App