Apartament modern de 3 camere (2 dormitoare), la prima inchiriere, intr-unul dintre cele mai noi, exclusiviste si elegante ansambluri rezidentiale din oras, 102 The Address.
Apartamentul este situat pe strada Barbu Văcărescu, intr-o zona usor accesibila a orasului (300 m de complexul comercial Kaufland/Carrefour sau Parcul Floreasca, 600m de Parcul Circului si 800m de Stadionul Dinamo sau zona de restaurante si cafenele Agora Floreasca).

Apartamentul este amenajat de un studio de arhitectura si design local, intr-o combinatie a stilurilor Modern Tech si Boho Natural, care creeaza un spatiu foarte aerisit si relaxant.

Beneficiaza de o zona luminoasa de zi (cu living si bucatarie deschisa care formeaza un spatiu comun) si o zona mai linistita de seara, cele doua dormitoare fiind separate printr-un hol de zona de zi.
Logia apartamentului are o vedere foarte frumoasa spre zona de nord-est a Bucurestiului si poate fi amenajata ca spatiu de relaxare.

Se inchiriaza complet mobilat/utilat (cu exceptia celui de-al doilea dormitor, care se va amenaja de catre viitorul chirias in functie de nevoile si preferintele sale).
Dotarile exclusiviste ale apartamentului (ex. incalzirea prin pardoseala; dotarea completa cu electrocasnice, inclusiv masina de spalat vase si masina de spalat cu uscator incorporat) dau un plus de confort si vin sa acomodeze cele mai exigente standarde.
De asemenea, peretii din sticla din living si bucatarie si orientarea apartamentului asigura accesul luminii naturale pe toata perioada zilei si, totodata, vedere deschisa catre oras.
Optional, se poate inchiria si loc de parcare in parcarea subterana a imobilului.

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App