Proprietatea oferita spre vanzare este situata la marginea padurii, in cadrul unuia dintre cele mai moderne si elegante ansambluri rezidentiale de vile individuale din imediata vecinatate a scolii “Mark Twain”, la 3 minute distanta de strip mall, supermarket Lidl si centrul comercial Jolie Ville, 5 minute cu autoturimul pana la Baneasa Shopping City, 12 minute fata de aeroportul international “Henri Coanda” si 20 de minute fata de centrul Capitalei.

Complexul rezidential este prevazut cu acces controlat cu bariera si personal de securitate, locatarii din complex fiind persoane publice, angajati cu functii de top management in companii multinationale, membri ai corpului diplomatic strain.

Finalizata in luna noiembrie 2006, vila structurata pe subsol, parter si etaj a fost edificata pe un lot de teren in proprietate exclusiva de 752,40 mp, la care se adauga 120,02 mp de teren in folosinta comuna (cota indiviza complex rezidential). Curtea libera, de 521 mp, este amenajata cu spatii verzi, alei pietonale si carport pentru un autoturism. In proiectul original al constructiei a existat inclusiv o piscina exterioara de 45 mp, la care s-a renuntat in favoarea spatiului verde.

Cu orientare E-S-V, inconjurata pe toate laturile de spatiu verde, vila masoara 412,55 mp construiti (318,15 mp utili) si dispune de urmatoarea compartimentare interioara:

  • SUBSOL: adapost ALA si spatiu pentru depozitare;
  • PARTER: hol principal de acces + camera de zi (living de 43 mp cu zona distincta de dining, de 19 mp) + bucatarie inchisa (complet utilata) + camera tehnica + camera de baie + dormitor (21 mp) + birou (14 mp) + garaj pentru o masina, cu zona amenajata pentru spalatorie si depozitare. O terasa inchisa, amenajata cu zona pentru servit masa si cu bucatarie de vara deserveste zona de zi, si ofera acces catre gradina din spatele casei;
  • ETAJ: spatiu deschis/family room(se poate inchide, ca dormitor) + dormitor cu dressing si camera de baie proprie + dormitor secundar + baie secundara; atat cele dou dormitoare, cat si spatiul deschis sunt deservite de cate un balcon;
  • POD: amenajat ca spatiu pentru depozitare.

Proprietate disponibila in 30 – 60 de zile de la contractare.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App