Disponibila spre inchiriere o vila noua (constructie 2021) situata intr-un ansamblu rezidential cu acces facil catre Lycee Francais Anna de Noailles si toate celelalte scoli internationale din zona, strip mall, supermarket, central comercial Jolie Ville si Baneasa Shopping City.

Fiecare dintre cele 11 vile dispune de curte individuala, cate 2 locuri de parcare, contorizare separata a consumului de utilitati, centrala termica proprie (in condensatie), aer conditionat multisplit cu inverter si control individual al temperaturii in fiecare camera.

In plus, vila prezentata in continuare dispune de incalzire prin pardoseala si sistem integrat de casa inteligenta, garaj inchis pentru o masina, masina de spalat rufe si uscator, bucatarie complet mobilata si utilata.

Compartimentare interioara:

  • PARTER: hol principal de acces cu spatiu tehnic si zona pentru garderoba, grup sanitar de serviciu; spatiu deschis cu zona de zi (living si dining), bucatarie deschisa complet utilata; acces pe terasa si in gradina din spatele casei; garaj atasat pentru o masina;
  • ETAJ: doua dormitoare deservite fiecare de propria camera de baie;
  • MANSARDA: spatiu deschis (camera de joaca/studiu pentru copii, hobby/family room, etc) de 36 mp; un dormitor de 16 mp deservit de camera de baie proprie.

Din totalul de 203 mp de teren, curtea libera amenajata cu terasa si gazon masoara 80 mp.

Proprietate disponibila pentru ocupare imediata.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App