Disponibila spre inchiriere aceasta vila constructie 2018, situata in zona Iancu Nicolae, in apropiere de centrul comercial Jolie Ville, Baneasa Shopping City si numeroase scoli si gradinite internationale.

Aflata la prima inchiriere, proprietatea include 230 mp de gradina(amenajata cu gazon si alei pietonale) si o vila structurata pe parter, etaj si mansarda in suprafata utila de 360 mp. In functie de solicitarea chiriasului, vila se preda mobilata/semi-mobilata/nemobilata, fiind disponibila pentru ocupare imediata.

Compartimentare:

  • PARTER – zona de zi (living si dining) cu acces pe terasa din spatele casei, birou, bucatarie inchisa, complet mobilata si utilata, camera de baie cu dus si garaj pentru un autoturism;
  • ETAJ – dormitorul matrimonial este deosebit de spatios, fiind dotat cu dressing, camera de baie proprie si balcon; celelalte doua dormitoare dispun si ele de spatiu pentru garderoba si sunt deservite in comun de o a doua camera de baie cu acces din holul etajului;
  • MANSARDA – spatiu deschis foarte generos, poate constitui al 4-lea dormitor, fiind deja prevazut cu dulapuri incastrate in perete si o camera de baie.

Finisaje si dotari de foarte buna calitate, centrala termica proprie, aer conditionat, obiecte sanitare si placaje ceramice Porcelanosa, bucatarie utilata complet.

Eligibile contracte pe termen lung.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App