Disponibil spre vanzare acest apartament de lux cu 4 camere si terasa privata de peste 100 mp, situat la parterul unui imobil cu 6 etaje, finalizat in 2018 in zona adiacenta parcului Herastrau.

Cu un total de 68 de apartamente, imobilul dispune de acces securizat, nivel subteran de parcare si ascensoare de generatie noua. Sunt 300 m distanta pana la intrarea in parcul Herastrau, 350 m pana in Sos. Nicolae Caramfil (Carrefour Market, Mega Image, restaurante, magazine, mijloace de transport in comun de suprafata) si 1,5 km pana la centrul comercial Promenada si statia de metrou “Aurel Vlaicu”.

Mobilat Rovere si utilat complet, interiorul apartamentului masoara 130 mp utili, la care se adauga terasa circulara amenajata cu spatii verzi si zona de relaxare, in suprafata de 135 mp:

  • Zona de zi: spatiu deschis pentru living si dining (37 mp); bucatarie inchisa (12 mp) complet mobilata si utilata; grup sanitar de serviciu; camera tehnica/depozitare;
  • Dormitoarele: dormitorul matrimonial dispune de dressing spatios si camera de baie proprie; celelalte doua dormitoare sunt deservite in comun de o a doua camera de baie cu acces din hol;
  • Terasa: inconjoara apartamentul pe doua laturi si deserveste atat zona de zi, cat si toate dormitoarele.

Dotari: aer conditionat in fiecare camera (inclusiv in zona de bucatarie), semineu in zona de living, blat de bucatarie din piatra naturala (garantie 60 de ani), incalzire in pardoseala, centrala termica proprie, instalatie de iluminat si sistem de irigatie spatii verzi in terasa.

Apartamentul se vinde impreuna cu doua locuri de parcare subterana si o boxa pentru depozitare.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App