Apartamentul de lux cu 3 camere prezentat spre vanzare este o proprietate cu adevarat frumoasa si eleganta, situata la cativa pasi distanta de Soseaua Nordului si de parcul Herastrau.

Suprafata generoasa de 140 mp utili este impartita in living (42 mp), bucatarie deschisa-separata(22 mp), dormitor pentru oaspeti(17 mp), dormitor matrimonial(25 mp) cu baie proprie (6 mp) si dressing, o baie in zona de zi(5.3 mp), hol generos(14.5 mp) si o terasa care beneficiaza de multa liniste (8.5m) la care exista acces atat din living, cat si din bucatarie.

Finalizat in 2008, imobilul stil boutique – din care face parte acest apartament  – este apreciat pentru calitatea finisajelor, a interioarelor generoase, dar si pentru pozitia acestuia. Locatarii imobilului beneficiaza de paza permanenta si de o buna administrare a spatiilor comune.

Apartamentul se prezinta impecabil si se vinde  mobilat integral Rovere Italia si utilat, toate electrocasnicele fiind marca Ariston. In pret sunt de asemenea incluse atat un loc de parcare in garajul subteran, cat si o boxa pentru depozitare.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App