Disponibil spre vanzare (sau inchiriere) acest apartament spatios cu 3 camere si terasa generoasa, la parterul unui imobil finalizat in 2009 din imediata vecinatate a Satului Francez si a parcului Herastrau. Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential dotat cu zona de receptie, personal de paza 24/7, personal administrativ, suport tehnic si nivel de parcare subterana.

Apartamentul masoara 98,78 mp utili, la care se adauga o terasa pavata in folosinta privata de 100,72 mp, care inconjoara imobilul pe doua laturi. Camere cu inaltime de 3 metri, spatii vitrate generoase, aer conditionat in fiecare camera, bucatarie complet utilata.

Camera de zi (living – dining) masoara 41 mp si beneficiaza de acces direct la terasa; bucataria (9,83 mp) este inchisa, complet mobilata si utilata; dormitorul matrimonial este prevazut cu camera de baie proprie (tip en-suite), dormitorul secundar este emanajat ca dressing in prezent si dispune de acces la o a doua camera de baie din hol. Ambele dormitoare sunt prevazute cu acces la terasa.

Disponibil imediat, apartamentul se vinde fara loc de parcare in subteran.

Property Features

  • -

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App