Disponibil spre inchiriere ,acest apartament de lux cu 4 camere si terasa privata, este situat la etajul 4 al unui imobil cu 6 etaje, finalizat in 2018 in zona adiacenta parcului Herastrau.

Cu un total de 68 de apartamente, imobilul dispune de acces securizat, nivel subteran de parcare si ascensoare de generatie noua. Sunt 300 m distanta pana la intrarea in parcul Herastrau, 350 m pana in Sos. Nicolae Caramfil (Carrefour Market, Mega Image, restaurante, magazine, mijloace de transport in comun de suprafata) si 1,5 km pana la centrul comercial Promenada si statia de metrou “Aurel Vlaicu”.

Apartamentul este compartimentat  in 3 dormitoare dintre care unul cu baie proprie si doua cu acces pe terasa, living luminos datorita geamurilor inalte  de asemnea cu acces pe terasa, bucatarie inchisa, complet mobilata si utilata.

In curs de amenajare cu mobilier Rovere, utilat cu electrocasnice marca AEG gama premium si iGuzzini, reimprospatat si igienizat in luna octombrie 2021, apartamentul este disponibil sa primeasca noul chirias.

Apartamentul se inchiriaza complet mobiliat si utilat impreuna cu un loc de parcare subteran pentru pretul de 2400 euro pe luna.

 

 

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App