Apartament spectaculos disponibil spre inchiriere la mai putin de 1 minut distanta de parcul Herastrau, la etajul al 2-lea al unui imobil constructie 2007, prevazut cu parcare subterana si personal de securitate.

Pe langa suprafata utila extrem de generoasa, de 185 mp, apartamentul ofera acces la doua terase de 12 mp, 14,4 mp.Parcul si lacul Herastrau sunt chiar peste drum, unele din cele mai bune restaurante si cafenele din oras sunt la distanta de mers pe jos, centrul comercial Promenada se afla la 1 km distanta, iar pana in centrul orasului sunt 15 minute cu autoturismul.

Compartimentare interioara:

  • Zona de zi: zona de living si dinning cu bucatarie open space cu o suprafața de 93 mp dispune de acces la o terasa cu vedere directa la parc; grup sanitar de serviciu;
  • Dormitoarele: dormitorul matrimonial dispune de camera de baie proprie si dressing spatios; un alt dormitoar deservit de o camera de baie și 1 birou cu acces la terasa principala; 2 dormitoare dispun de acces la terasa secundara.

Apartamentul este disponibil pentru ocupare imediata si se inchiriaza impreuna cu 1 loc de parcare subterana si 1 boxa pentru depozitare.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App