Disponibil spre inchiriere acest apartament cu 2 camere situat la etajul 8 din 9 al unui imobil finalizat in 2018.

Usor retras de la nivelul bulevardului (30 m) imobilul este prevazut cu spatii comerciale la nivelul parterului, locuri de parcare la exterior si in subteran, acces securizat, ascensor de generatie noua si lobby/receptie.

Zona este Ion Mihalache – Banu Manta; parcul Kiseleff se afla la 300 m distanta, piata “Ion Mihalache” este chiar vis-a-vis, metrou Piata Victoriei la 1 km distanta (15 minute de mers pe jos). Piata Domenii se afla la 1,3 km distanta, iar la 1 minut de mers pe jos  (in bulevard) se obtine acces la o gama variata de magazine, restaurante, supermarket-uri, banci, farmacii, etc.

Complet mobilat si utilat, apartamentul masoara 58 mp utili, la care se adauga o terasa spectaculoasa de 24 mp cu vedere panoramica asupra intregii zone:

  • Hol de acces cu dulapuri incastrate in perete pe intreaga lungime a culoarului;
  • Camera de zi – living si dining (24 mp);
  • Bucatarie inchisa (9 mp), complet mobilata si utilata;
  • Dormitor (13 mp) si o camera de baie (cu cada);
  • Terasa de 24 mp deserveste toate camerele, inclusiv bucataria, este mobilata cu mobilier de exterior si dotata cu gratar american.

Finisaje si dotari: parchet triplu stratificat din lemn, incalzire prin pardoseala, centrala termica de apartament Viessmann (termostat in fiecare camera), aer conditionat Daikin, gresie Marazzi, obiecte sanitare marca Villeroy & Boch, obiecte electrocasnice marca Bosch, masina de spalat rufe si uscator, doua televizoare Smart, gratar american Nexgrill pentru terasa.

Proprietate disponibila pentru ocupare imediata.

Proprietar persoana jurídica platitoare de TVA (se aplica TVA la pretul chiriei, sau taxare inversa catre chirias persoana juridica).

Nu se percepe comision chiriasului.

Property Features

  • -

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App