Disponibil spre inchiriere apartament tip duplex-penthouse cu 4 dormitoare ce este situat in zona Kiseleff/Aviatorilor, la etajele 5+6 ale unui imobil exclusivist S+P+6, finalizat in 2011. Apartamentul a fost complet renovat si modernizat si are o suprafata utila de 337mp, trei terase insumand 92mp cu o vedere panoramica.

Compartimentare:

-Etajul 5 este compus dintr-un living spatios si luminos cu zona de dining (70mp) si iesire pe terasa, bucatarie/zona de luat masa/relaxare, complet mobilata si utilata (39mp), hol cu dressing si grup sanitar.
-Etajul 6 cuprinde doua dormitoare matrimoniale  fiecare cu zona de dressing si baie proprie (cu iesire catre o terasa), un dormitor matrimonial secundar, cu dressing si baie proprie, o camera de relaxare/hobby-room, etc. cu iesire catre una din terasele principale ale apartamentului, o a patra baie cu dus, sauna, hol spatios cu zone de biblioteca si o alte zona de depozitare.

Apartamentul este mobilat si utilat cu mobilier modern, finisajele sunt premium si beneficiaza de trei locuri de parcare situate in garajul subteran al imobilului.

Property Features

  • 3

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App