Proprietate spectaculoasa disponibila spre inchiriere in zona Dorobanti – Capitale.

Deosebit de spatioasa si eleganta, proprietatea a fost inchiriata in ultimii ani ca resedinta de ambasador. Proximitatea fata de sediile misiunilor diplomatice din zona Capitale, parcul Kiseleff (3 minute distanta), Piata Dorobantilor (350 m), Piata Victoriei (900 m), Piata Charles de Gaulle si parcul Herastrau (1 km) recomanda din plin atat destinatia rezidentiala, cat si pe aceea de reprezentanta.

Construita in stil neoromanesc in prima jumatate a sec. XX, consolidata si renovata in cele mai mici detalii, vila (monument istoric) cu structura subsol, parter, etaj si mansarda masoara 561 mp utili (637 mp cu terase si balcoane) si este amplasata pe un lot de teren de aprox. 800 mp. Curtea este amenajata cu spatii verzi, alei pietonale si alee auto, oferind spatiu de parcare pentru 5 – 6 autoturisme.

Compartimentare interioara:

  • SUBSOL: spatii pentru depozitare, spatii tehnice, 1 baie si 2 camere spatioase (22 m2 si 25 m2);
  • PARTER: lobby spatios, camera de asteptare, birou/biblioteca, camera de zi cu zona distincta de dining, bucatarie inchisa, complet utilata, baie pentru oaspeti,
  • ETAJ: dormitor matrimonial 30 m2 deservit de o baie en-suite de 13 m2, un dressing spatios, de 8 m2 si o terasa de 20 m2 cu vedere libera; cel de-al doilea dormitor masoara 33 m2, dispune de acces la o a doua terasa (16 m2) si este deservit de o camera de baie cu acces din holul etajului;
  • MANSARDA: spatiu deschis 57 m2, doua dormitoare (17 m2 si 22 m2), doua bai; scara interioara catre nivelul urmator al mansardei, unde este amenajat un spatiu deschis, de 41 m2.

Disponibila pentru ocupare imediata.

Property Features

  • 6

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App