Disponibil spre inchiriere nemobilat incepand cu septembrie 2021 acest apartament tip duplex cu 3 camere, situat la etajele 2 si 3 ale unui imobil P+4 constructie 2008 din zona Dorobanti Capitale.

Imobilul dispune de acces securizat, parcare subterana si ascensor, parcul Kiseleff este situat la 300 m distanta, Piata Dorobantilor la 400 m, iar statia de metrou “Piata Victoriei” – la 700 m de imobil. Restaurante, zona comerciala, scoli, gradinite – se afla toate la distanta de mers pe jos.

Deosebit de luminos, cu vedere libera si spatii vitrate generoase, interiorul apartamentului masoara 125 mp utili, la care se adauga terasa acoperita, de 10 mp:

  • Etajul 2: spatiu deschis living – dining (51 mp), bucatarie inchisa (8 mp), grup sanitar de serviciu, camera tehnica/depozitare; terasa cu vedere stradala (10,46 mp);
  • Etajul 3: dormitor matrimonial deservit de dressing (tip walk-in closet) si camera de baie proprie (cu cada de baie); dormitorul secundar dispune de dressing si acces la o a doua camera de baie (cu dus).

Proprietate disponibila incepand cu luna septembrie 2021. Se inchiriaza nemobilat, cu exceptia bucatariei, a bailor (complet mobilate si utilate) si a dressing-urilor / dulapurilor incastrate in perete.

Pretul chiriei include un loc de parcare in garajul imobilului si o boxa pentru depozitare.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App