Apartamente de lux constructie 2021 disponibile spre inchiriere in zona Dorobanti – Capitale, intr-un imobil nou cu structura subsol + parter + 4 etaje.

Dispuse pe doua scari (A si B) cele 17 apartamente noi sunt finisate modern si se predau nemobilate, cu exceptia bucatariei si a bailor, impreuna cu 1 sau 2 locuri de parcare subterana. Se poate discuta si varianta mobilarii pentru contracte pe termen lung (minim 3 ani).

Spatii utile generoase si terase spatioase, suprafete vitrate mari si o locatie de exceptie, cu vecinatati selecte si acces rapid catre:

  • Parcul Kiseleff la 250 m si parcul Herastrau la 1 km distanta;
  • Piata Dorobantilor la 350 m, Piata Victoriei la 850 m si Piata Charlkes de Gaulle la 900 m distanta;
  • Metrou “Piata Victoriei” la 800 m distanta si transport in comun de suprafata la 500 m in Piata Dorobantilor;
  • Piata Floreasca si Agora Floreasca la 1 km distanta, piata Domenii si centrul comercial Promenada la 10 minute cu autoturismul (3 km).

Apartamentul tip penthouse oferit spre inchiriere ocupa intreg etajul 4 al imobilului, masoara 203 mp utili, la care se adauga terase si balcoane in suprafata cumulata de 152 mp.

Compartimentare interioara:

  • Zona de zi: living – dining (39 mp), bucatarie inchisa (11 mp) si un spatiu pentru depozitare/garderoba;
  • Dormitoarele: dormitor matrimonial deservit de doua zone de dressing si o camera de baie en-suite (cabina pentru dus si cada de baie); 3 dormitoare secundare, prevazute fiecare cu camera de baie proprie;
  • Terase: pentru receptii oficiale sau petreceri in aer liber va sta la dispozitie o terasa de 94 mp deservita de grup sanitar de serviciu, cu acces rapid din zona liftului; o terasa de 41 mp cu vedere stradala deserveste zona de zi si bucataria, iar dormitorul matrimonial dispune de propria terasa, de 16 mp.

Finisaje premium, sistem de incalzire in pardoseala si climatizare centralizata, bucataria va fi predata complet mobilata si utilata.

In pretul chiriei sunt incluse 2 locuri de parcare subterana.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App