Disponibil spre inchiriere un apartament cu 3 camere, deosebit de spatios si elegant, situat la etajul al 2-lea al unui imobil constructie 2007, in Capitale, segmentul de notorietate al zonei Dorobanti, cu numeroase sedii de ambasade si resedinte diplomatice.

Atat spatiul generos – cu zona de living si dining open space (71 mp), bucatarie inchisa (22 mp) si 2 dormitoare (23 mp si respectiv 26 mp, fiecare deservit de baie proprie) – cat si finisajele, dotarile si designul interior, recomanda acest apartament in topul proprietatilor de lux din Capitala.

Bucataria este complet mobilata si utilata (prevazuta inclusiv cu masa si scaune pentru mic dejun) si beneficiaza de acces la un spatiu pentru depozitare amenajat cu rafturi. Zona de living beneficiaza de acces la o terasa de 14 mp cu vedere stradala. Dulap incastrat in perete in dormitorul matrimonial si camera separata tip „walk-in closet” pentru dormitorul secundar.

Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare in garajul cu acces prin telecomanda. Liftul modern de persoane asigura conexiunea nivelului subteran cu celelalte etaje ale cladirii. Imobilul este dotat cu personal de paza disponibil 8 ore pe zi.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App