Disponibil spre inchiriere un apartament spatios, cu 4 camere (3 dormitoare) in zona rezidentiala Aviatorilor. Locatia este deosebita atat prin accesul facil catre metrou si alte mijloace de transport in comun (Piata Charles de Gaulle), cat si datorita proximitatii fata de 2 parcuri – Herastrau si Kiseleff – situate in ambele capete ale strazii, muzee, piata, magazine, supermarket-uri, restaurante si cafenele. Strada este marcata cu sens unic si inregistreaza trafic moderat, iar vecinatatile sunt preponderent rezidentiale (blocuri de constructie recenta si vile din perioada anilor `40).

Apartamentul este situat la primul etaj al unui imobil structurat pe parter si 5 etaje (constructie 2003), cu 2 apartamente pe nivel, garaj subteran, ascensor si personal de paza. Interiorul masoara 151 mp utili (183 mp construiti), este orientat catre nord – vest si dispune de urmatoarea compartimentare:

  • Zona de zi: hol principal de acces cu deschidere catre un spatiu deschis generos, cu zona de living – dining; bucatarie inchisa, mobilata si utilata; grup sanitar de serviciu si camara amenajata cu rafturi si etajere;
  • Dormitoarele: trei dormitoare deservite de doua camere de baie (una dintre ele cu cabina pentru dus, cealalta dotata cu cada pentru baie) si un balcon cochet, cu vedere catre zona linistita si verde din spatele imobilului.

Complet renovat si igienizat, apartamentul este disponibil pentru ocupare imediata(doar rezidential), se preda nemobilat (exceptie facind bucataria, baile si dulapurile incastrate in perete), impreuna cu un loc de parcare in garajul imobilului.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App