Situat in inima Capitalei, la numai cateva minute distanta de Arcul de Triumf si de Parcul Herastrau, cu acces imediat in bulevardul Kiseleff, acest complex rezidential finalizat in 2010 ofera apartamente de lux in cadrul a trei corpuri de cladire cu regimuri de inaltime diferite, de la 6, 8 si pana la 20 de etaje cu 2 niveluri de parcare subterana.

Servicii si Dotari Condominium:

  • Receptie in lobby si personal de securitate 24/7;
  • spații generoase de petrecere a timpului liber: un lobby de 300 mp, sala de fitness, sauna, jacuzzi si piscina exterioara;
  • Fiecare cladire este dotata cu lifturi moderne Orona, cu capacitate pentru 11 persoane viteza de 1,5m pe secunda. Complexul este dotat cu propriul sistem de incalzire centrala si generator de rezerva.

Situat la etajul 10 din 20, apartamentul disponibil spre vanzare ofera un spatiu util confortabil (80 mp), o terasa acoperita de aproape 22 mp cu vedere libera si doua locuri de parcare in subsolul imobilului.

Compartimentare: hol principal de acces, dormitor matrimonial de 15 mp cu camera de baie en-suite, dormitor secundar (12 mp) deservit de o a doua camera de baie, bucataria complet mobilata si echipata (6 mp) si o zona de  living – dining (26 mp) cu acces in terasa de 22 mp a apartamentului.

Dotari apartament: incalzire cu ventiloconvectoare in pardoseala, temperatura ajustabila in fiecare camera, aer conditionat, contorizare individuala a utilitatilor.

Apartamentul este liber, disponibil imediat.

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App