Vila constructie 2007 oferita spre inchiriere este situata in complexul Ibiza Golf Light din imediata vecinatate a Scolii Americane din zona Pipera.

Vila se remarca prin arhitectura in stil mediteranean, interior luminos cu spatii generoase, curte privata(161 mp) cu terasa acoperita, zona de barbeque si gradina cu gazon, dar si acces imediat catre zona comuna care ofera rezidentilor doua piscine exterioare, teren mini-golf, loc de joaca pentru copii, birou administrativ local si personal de securitate disponibil 24/7.

Compartimentare interioara:

  • PARTER: birou + grup sanitar + zona spatioasa de living cu semineu si dining + bucatarie inchisa + garaj pentru o masina; din zona de living se accede pe terasa de vara de 10 mp cu gratar si  gradina privata, cat si in zona comuna a complexului;
  • ETAJ: dormitor matrimonial cu baie tip “en-suite” si balcon cu vedere catre gradina comuna din complex; doua dormitoare spatioase, fiecare deservit de cate o camera de baie (una dintre bai dispune si de sauna);
  • MANSARDA: un dormitor foarte generos, cu camera de baie proprie.

Cel de-al doilea spatiu de parcare este exterior, fiind situat chiar in fata intrarii principale a proprietatii.

Proprietatea se inchiriaza semi/nemobilata si este disponibila pentru ocupare imediata. Proprietar persoana juridica, se adauga TVA la pretul chiriei lunare.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App