Cu o pozitie privilegiata, in cea mai apreciata si mai eleganta zona din Bucuresti – zona Primaverii – apartamentul tip duplex- penthouse prezentat spre inchiriere masoara 238 mp utili la care se adauga o terasa circulara 89 mp. Imobilul este dotat cu 2 lifturi, parcare subterana, paza 24/7.

Compartimentare:

  • etajul 5: zona deschisa de living, dining masoara in total 78 mp, bucataria inchisa(13,05 mp) este complet mobilata si utilata, un grup sanitar de serviciu; doua dormitoare(20,10 mp si 33,15 mp) deservite fiecare de camera de baie “en-suite” si zone foarte generoase pentru dressing; terasa circulara de 89,45 mp deserveste atat zona de zi, cat si dormitoarele de la acest nivel;
  • etajul 6: 2 dormitoare(19,90 mp si 12,70 mp) deservite in comun de o camera de baie. Nivelul este mansardat, motiv pentru care ambele camere sunt prevazute cu spatii pentru depozitare generoase, oferind astfel o solutie ingenioasa de utilizare a zonelor mai greu accesibile datorita inaltimii reduse de sub acoperis.

Disponibile spre inchiriere cu costuri separate (100 Euro/luna/unitate) locuri de parcare in sistem Klaus in garajul subteran al imobilului.

Proprietate disponibila imediat.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App