Apartamentul cu trei camere oferit spre inchiriere este situat la etajul 2 din 11 in complexul rezidential ONE Herastrau Plaza din nordul Capitalei, zona Herastrau – Aviatiei.

Cu un total de 156 de apartamente, lobby cu zona de receptie si semineu, nivel de parcare subterana si spatii comerciale la nivelul parterului, complexul a fost finalizat la jumatatea anului 2019 si a obtinut certificare “green home”(casa verde), numarindu-se astfel printre putinele constructii noi pe segmentul rezidential din Bucuresti cu acest calificativ.

Amplasarea complexului este ideala din toate punctele de vedere:

  • Pozitionare: zona de nord, cu acces rapid atat catre zona de business/birouri din Aviatiei-Pipera-Baneasa, cat si catre centrul Capitalei; 15 minute pana la aeroport; 5 minute pe jos pana la statia de metrou;
  • Mijloace de transport: statia de metrou Aurel Vlaicu la 5 minute distanta (600 m), linii de transport urban de suprafata la 2-3 minute distanta de imobil;
  • Shopping si servicii: in cadrul complexului – barbershop, salon de infrumusetare, cabinet oftalmologic, ciocolaterie, vinoteca, juicebar, cafenea, etc; mini-market la parterul blocului vecin, clínica medicala privata la 2 minute distanta, Promenada Shopping Mall la 5 minute de mers pe jos;
  • Recreere: studio Pilates la parterul blocului vecin, lacul Floreasca in capatul strazii, parcul si lacul Herastrau la 5 minute de mers pe jos, o gama foarte variata de restaurante si cafenele pe malul lacului si in interiorul parcului Herastrau, Le Club la 10 minute distanta, centrul comercial Promenada la 5 minute de mers pe jos.

Apartamentul este nou (la prima utilizare), complet mobilat si utilat (dormitorul secundar va fi mobilat conform necesitatilor primului chirias, respectiv ca dormitor sau birou). Designul interior modern, plin de prospetime si o caldura aparte este semnat de designerul roman Lili Vasc.

Luminos si echilibrat, interiorul masoara 72,61 mp, la care se adauga terasa de aproape 9 mp care deserveste zona de zi. Holul principal de acces este prevazut cu dulapuri incastrate in perete, cuier, pantofar; bucataria deschisa este dotata cu spatii multiple pentru depozitare si include o zona amenajata pentru servirea mesei; doua bai (una cu cabina pentru dus, cealalta cu cada) deservesc cele doua dormitoare.

Dotari: mobilier de bucatarie Nobilia Blogg si set complet electrocasnice marca Samsung, Bosch si Whirlpool; dulapuri marca Inovo Mobili in hol, dormitor matrimonial si living; pat matrimonial “Tom Taylor”; televizor Smart LED Samsung in living; mobilier de terasa; incalzire in pardoseala, sistem VRV (climatizare integrata), etc.

Apartamentul nu dispune in prezent de loc de parcare propriu, dar la cerere se poate contracta contra-cost (100 Euro/luna suplimentar).

Proprietate disponibila pentru ocupare imediata. Perioada contractuala mínima 12 luni garantat, preferabil contract pe termen mediu spre lung. Spatiu ideal pentru un cuplu sau o familie de 3 persoane.

Property Features

  • -

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App