Disponibila spre inchiriere o proprietate cu adevarat deosebita: vedere catre lac, proximitate fata de parc, mall si statie de metrou, un interior spatios si luminos, cu finisaje elegante, complex rezidential de lux intr-o zona verde si linistita, din apropierea parcului Herastrau.

Apartamentul cu 5 camere (4 dormitoare) oferit spre inchiriere este situat la etajul 2 din 4 al unui imobil finalizat in anul 2013 pe malul lacului Floreasca, in cadrul complexului rezidential ONE Floreasca Lake. Complexul ofera locatarilor spatii verzi, personal de paza si administrare locala, zona de receptie in fiecare imobil, ascensor de generatie noua si nivel de parcare subterana.

Compartimentare interioara:

  • Zona de zi: hol principal de acces prevazut cu spatii generoase pentru depozitare; spatiu deschis foarte generos pentru living si dinning, bucatarie inchisa, complet mobilata si utilata; camera de baie pentru oaspeti dotata cu cabina pentru dus;
  • Dormitoarele: holul de acces catre dormitoare este prevazut cu dulapuri incastrate in perete; dormitorul matrimonial dispune de baie proprie si zona special amenajata pentru garderoba; al doliea dormitor este prevazut la randul sau cu camera de baie proprie si dressing, iar dormitorul 3 si 4 sunt deservite in comun de camera de baie (cu dus) pentru oaspeti;
  • Terasele: cele doua terase cu vedere catre lac masoara impreuna 27 mp si deservesc atat zona de zi, cat si unul dintre dormitoare.

Apartamentul este disponibil pentru ocupare imediata, in pretul lunar al chiriei fiind incluse 2 locuri de parcare subterana si 1 boxa pentru depozitare. Pentru contracte pe termen lung se poate mobila la cerere.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App