Monument istoric, imobilul cu structura S+P+1+M este compus din doua corpuri in oglinda lipite (dintre care disponibil spre inchiriere este un singur corp de cladire cu acces auto si pietonal separate), a fost construita in 1946, consolidata si renovata integral in anul 2008, pastrandu-se toate elementele decorative, parchetul si mobilierul.

Pretabil atat ca locuinta, cat si ca spatiu pentru birouri, imobilul in suprafata de 595 mp utili, 734 mp construiti este liber, igienizat, disponibil pentru ocupare imediata.

Compartimentare interioara:

  • DEMISOL: patru camere/birouri (6-7 mp fiecare), o camera spatioasa (36 mp) cu semineu, care poate servi drept dormitor pentru bona/sala de sedinte, o baie, un grup sanitar de serviciu; garajul a fost transformat in camera tehnica;
  • PARTER: birou (anticamera) de 22 mp, camera de zi/receptie (52 mp) si dining/birouri (36 mp); zona dedeicata anterior bucatariei (25 mp) este amenajata ca spatiu pentru birouri in prezent; grup sanitar de serviciu si acces la scara secundara si scara interioara principala;
  • ETAJ: patru camere/birouri (15 – 25 mp), o camera de baie, un oficiu/chicineta si 2 balcoane;
  • MANSARDA: cu acces doar prin scara secundara, consta intr.-un spatiu deschis de 87 mp, un oficiu/chicineta, o camera/birou de 8 mp si un grup sanitar de serviciu.

Curtea este amenajata cu alei pietonale si o gradina amenajata, in folosinta exclusiva, in suprafata de aproximativ 400 mp. In curtea imobilului se pot parca doua autoturisme.

Structura de rezisenta este din zidarie de caramida. Finisajul interior este de calitate superioara, cu pereti tencuiti, gletuiti si placati cu stucaturi, profile si ancadramente florale. Tavanele sunt ornamentale, iar tamplaria este din lemn. Tabliile usilor sunt placate cu elemente sculptate din lemn. Fatada este realizata din similipiatra cu asize mari, ancadramente in jurul ferestrelor, metope si basoreliefuri din piatra. Instalatia sanitara este modernizata, iar incalzirea este asigurata prin ventiloconvectoare in majoritatea spatiilor si centrala proprie pe gaz cu corpuri statice in holuri si bai.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App