Cu deschidere la doua strazi (poziție de colț) într-unul dintre cele mai elegante și apreciate cartiere rezidențiale din București care găzduiește numeroase reședințe diplomatice și restaurante de lux, această vilă remarcabilă în stil arhitectural Brâncovenesc construită în 1925 este din nou disponibilă spre închiriere. Proprietate privată, clădirea a fost supusă unui amplu și detaliat proces de renovare în 2010, oferind în prezent un interior modern cu un exterior clasic, frumos conservat.

Clădirea impresionantă, fost consulat și, cel mai recent, reședință diplomatică, se află pe un teren cu dimensiuni generoase, de 800 mp (494 mp de curte) și măsoară 623 mp suprafață construită. (cca 508 mp suprafață utilă) împărțit pe trei niveluri: demisol, parter și mansardă.

  • Demisol: cameră tehnică, spălătorie, un salon foarte generos, 2 băi, două camere de 24 si 28 mp (sală de sport sau loc de joacă / birou/ hobby room) si spatiu pentru depozitare;
  • Parter: lobby spațios (38 mp), cu living (31 mp) și dormitor pentru oaspeți/camera de studiu (15 mp) cu baie pe aripa dreaptă, dining (29 mp) și bucătăria închisă, complet echipată (26 mp) pe aripa stângă.
  • Mansarda: dormitor matrimonial cu baie proprie, încă două dormitoare, fiecare cu băi private și o altă camera de baie pe hol;
  • Grădina: amenajată cu gazon, copaci maturi, arbusti și un gard verde din tuja (atât pentru motive estetice, cât și pentru intimitate), grădina este completată de un foișor închis și o terasă de vară. Alei pietonale și o alee acces auto care duce la garaj. În anexa garajului exista si o cameră deservita de o baie.

Mici lucrari de întreținere, reparații și curățenie generală sunt programate pentru viitorul apropiat, astfel încât proprietatea va deveni disponibila noului său chiriaș intre mijlocul lunii februarie si începutul lunii martie 2020.

Property Features

  • 2

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App