Va prezentam spre inchiriere un apartament tip duplex, deosebit de spatios si elegant, cu pozitie centrala, situat la etajele 3 si 4 ale unui imobil constructie 2009 din imediata vecinatate a zonei Piata Romana. Imobilul este prevazut cu acces securizat, parcare proprie, ascensor modern si o gradina amenajata cu pomi fructiferi, terasa si zona barbeque.

Compartimentare:

  • ETAJUL 4: hol principal de acces prevazut cu dulapuri incastrate in perete; zona deschisa de living (cu semineu) si dining in suprafata totala de 55 mp; bucatarie inchisa (16 mp) complet utilata si grup sanitar de serviciu;
  • ETAJUL 3: dormitor matrimonial (25 mp) prevazut cu spatiu generos pentru garderoba si o camera de baie”en-suite”(atat cu cada de baie, cat si cabina pentru dus), spatiu deschis care poate servi drept birou/spatiu de joaca pentru copii (22 mp), spatiu pentru depozitare in casa scarii interioare si camera tehnica(dotata inclusiv cu masina de spalat rufe); dormitorul secundar (18 mp) este deservit de o a doua camera de baie(cu cabina pentru dus);
  • TERASE: o terasa acoperita de 19 mp comunica cu zona de zi, si o alta de 18 mp cu dormitorul matrimonial.

Dotari: centrala termica proprie (de apartament), aer conditionat in fiecare camera, bucatarie complet utilata, semineu functional in camera de zi.

Disponibila imediat, proprietatea se inchiriaza nemobilata(cu exceptia bucatariei, a bailor si a dulapurilor/spatiilor pentru depozitare existente). Inclus in pretul chiriei lunare: un loc de parcare acoperit in curtea imobilului.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App