Va prezentam spre inchiriere un apartament tip duplex, deosebit de spatios si elegant, cu pozitie centrala, situat la etajele 3 si 4 ale unui imobil constructie 2009 din imediata vecinatate a zonei Piata Romana. Imobilul este prevazut cu acces securizat, parcare proprie(pentru locatari si pentru vizitatori), ascensor modern si o gradina amenajata cu pomi fructiferi, terasa si barbeque.

Compartimentare:

  • ETAJUL 4: hol principal de acces prevazut cu dulapuri incastrate; zona deschisa de living(cu semineu) si dining in suprafata totala de 52 mp(zona de dining cu acces la o logie, zona de living cu acces la un balcon de 10 mp); bucatarie inchisa(12 mp) complet utilata si grup sanitar de serviciu;
  • ETAJUL 3: dormitor matrimonial(23 mp) deservit de o camera de baie”en-suite”(cu cada de baie si spatiu pentru depozitare in casa scarii), o logie si camera tehnica(dotata inclusiv cu masina de spalat rufe); alte doua dormitoare(18 mp si respectiv 14 mp) deservite in comun de o a doua camera de baie(cu cabina de dus).

Dotari: centrala termica proprie(de apartament), aer conditionat in fiecare camera, bucatarie complet utilata, set complet de mobilier in fiecare camera, semineu functional.

Proprietate disponibila imediat. Inclus in pretul chiriei lunare: un loc de parcare in curtea imobilului.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App