Pozitionat in cea mai exclusiva zona rezidentiala din Capitala, cuprinsa intre bulevardul Kiseleff si bulevardul Aviatorilor, acest imobil nou cu apartamente de lux, finalizat in luna mai 2014, se afla la o distanta de 6 minute parcurse pe jos pana la Piata Charles de Gaulle, statia de metrou “Aviatorilor”, dar si in imediata apropiere a zonei Piata Victoriei, parcului Kiseleff si a parcului Herastrau, cu acces rapid la 5 linii de transport in comun de suprafata, supermarket-uri, zona comerciala dezvoltata, restaurant, cafenele, scoli, gradinite, etc.

Imobilul structurat pe 4 etaje superioare este divizat in 10 apartamente cu 2, 3 si 4 dormitoare avind suprafete cuprinse intre 100 si 260 mp. Fiecare apartament dispune de doua locuri de parcare in garajul subteran al cladirii, dar si de acces gratuit si nelimitat la piscina in aer liber de la ultimul etaj al imobilului. Cladirea este dotata de asemenea cu portar, sistem de supraveghere CCTV, video-interfon, ascensoare Tysen Krupp, un lobby splendid placat in marmura si spatii vitrate deosebit de generoase. Toate apartamentele sunt prevazute cu pardoseli din lemn superior, bai elegante placate cu gresie Porcelanosa, obiecte sanitare Catalano, baterii si robineti Kludi, bucatarii utilate complet cu electrocasnice din inox marca Teka, contoare individuale pentru consumurile de gaz, apa si electricitate.

Apartamentul prezentat spre inchiriere este situat la nivelul parterului, masoara 131 m utili, dispune de doua dormitoare si o gradina privata de 55 mp.

Compartimentare apartament:

  • Zona de zi: spatiu deschis in suprafata totala de 49 mp pentru living(35 mp) si dining(14 mp), o bucatarie spectaculoasa cu insula(13 mp) complet utilata, camera de baie pentru oaspeti(cu cabina de dus) si o terasa acoperita de 13 mp continuata de gradina privata a apartamentului;
  • Dormitoarele: dormitorul matrimonial(30 mp) este deservit de o camera de baie “en-suite” de 7 mp(dotata cu cabina de dus, cada de baie si lavoir dublu) si de o zona pentru garderoba generoasa, iar dormitorul secundar(14 mp) este nemobilat in prezent, dar poate fi mobilat la cerere de catre proprietar. Holul principal este prevazut cu dulapuri incastrate in perete pe intreaga lungime a culoarului. Ambele dormitoare beneficiaza de acces la gradina privata a apartamentului.

Proprietate disponibila imediat. Proprietate persoana juridica – la pretul chiriei se adauga TVA.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App