Situat la numai 5 minute distanta de parcul Herastrau si 15 minute distanta de aeroportul international, la etajul 4 al unui imobil din cadrul celui mai nou si elegant condominium din zona(“North Area Lake View”), cu parcare subterana, gradina interioara, supermarket,  studio Pilates si personal de paza, apartamentul oferit spre inchiriere se remarca prin spatiul confortabil, mobilierul modern si dotarile de buna calitate.

Apartamentul este compartimentat in: zona de living si dining cu acces direct la bucataria deschisa, cu bar, complet echipata si terasa de 7 mp cu vedere catre gradinile complexului. Dormitorul este spatios, mobilat cu pat matrimonial, si un spatiu generos dedicat dressing-ului. Camera de baie este dotata cu cada de baie si masina de spalat rufe.

Proprietatea este disponibila imediat. Apartamentul nu dispune de loc de parcare privat, dar se poate inchiria contra-cost (100 Euro/luna suplimentari) un loc de parcare subteran, sau se poate parca in spatiul public, pe una din strazile din imediata vecinatate a complexului.

Property Features

  • -

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App