Apartamentul tip duplex – penthouse cu 5 camere oferit spre inchiriere ocupa etajele 4 si 5 ale unui imobil (finalizat in 2016) situat in imediata vecinatate a pietelor Floreasca si Dorobanti, la 300 m distanta de parcul Floreasca, 15 minute la pas de parcul Herastrau si 4 minute cu autoturismul de centrul comercial Promenada.

Luminos si deosebit de spatios, apartamentul se ofera spre inchiriere semi-mobilat, impreuna cu un loc de parcare acoperit si o boxa pentru depozitare la subsolul imobilului.

Compartimentare interioara:

  • Etajul 4: hol principal de acces, camera deschisa de living si dining (42 mp), bucatarie inchisa complet utilata (11 mp), dormitor principal deservit de camera de baie proprie si dormitor secundar cu acces imediat la o adoua camera de baie;
  • Etajul 5: dormitor matrimonial prevazut cu camera dressing tip “walk-in closet” si camera de baie proprie; al 4-lea dormitor este deservit la randul sau de o camera de baie. Terasa de 30 mp comunica atat cu dormitorul matrimonial, cat si cu holul de acces al etajului 5.

Proprietate disponibila pentru ocupare imediata.

Eligibile oferte de inchiriere pentru perioada medie-lunga (minim 2 ani).

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App