Situat la etajul 10 din 11  in complexul rezidential Central Park(constructie 2008), apartamentul cu trei camere oferit spre inchiriere este complet mobilat si echipat pentru uz rezidential si dispune de o terasa spatioasa cu vedere  catre parcul Circului.

Complexul rezidential Central Park este situat in imediata apropriere a parcului Circului, a unei statii de metrou(“Stefan cel Mare”), numeroase statii ale mijloacelor de transport in comun de suprafata, dar si aproape de piata, magazine, banci, scoli si gradinite. Complexul este prevazut cu doua intrari, ambele dotate cu bariera si cabina de paza, gradini interioare, o cafenea si birou de administrare locala.

Compartimentare interioara apartament:

  • Zona de zi: hol de acces cu spatiu pentru garderoba si pantofar, zona deschisa,  luminoasa de living si dining cu acces la terasa; bucatarie inchisa, mobilata si utilata;
  • Dormitoarele: cele doua dormitoare sunt spatioase, complet mobilate, fiind deservite de doua camere de baie. Dormitorul matrimonial dispune de acces la un balcon cu vedere mixta.

Proprietate disponibila imediat.

Se poate parca un autoturism in parcarea subterana a  complexului.

Property Features

  • 1

Location

You need to setup the Yelp Fusion API.

Go into Admin > Real Estate 7 Options > What's Nearby? > Create App