Inchiriere duplex penthouse 3 camere imobil nou zona centrala

ID:
8973
Judet:
BUCURESTI
Oras/Sector:
Sectorul 2
Zona:
Eminescu - Polona
Camere:
3
Nivel/Etaj:
7+M/S+P+7+M
Loc parcare:
1
Suprafata construita:
m2
Suprafata utila:
170 m2
Pret Total:
1200 EURO
Se adauga TVA:
Nu

Descriere Oferta:

Apartamentul tip penthouse oferit spre inchiriere din luna ianuarie 2018 este situat la ultimele doua etaje ale unui imobil cu 8 niveluri si garaj subteran (constructie 2009) din imediata vecinatate a bine-cunoscutei zone a ambasadelor (actualmente cancelarii din tari precum: Arabia Saudita, Austria, Egipt, Malaezia, etc) din centrul Capitalei.

Cu o suprafata extrem de generoasa, cu precadere in zona de primire de la etajul 7, si o compartimentare adecvata pentru o familie cu copii sau un cuplu care socializeaza adesea cu prietenii in atmosfera intima a caminului lor, apartamentul este disponibil pentru ocupare imediata.

Compartimentare:

  • ETAJUL 7: din holul principal(prevazut cu dulapuri incastrate in perete) se obtine acces la zona de living si dining, un spatiu deschis, cu bucatarie americana complet mobilata si utilata. Din zona de living se obtine acces la un balcon de 7 mp cu vedere panoramica asupra frumoasei zone rezidentiale Polona; la acest nivel exista de asemenea o camara spatioasa, anexa a bucatariei, un grup sanitar de serviciu si un spatiu amenajat care poate servi drept birou sau loc de joaca pentru copii;
  • MANSARDA: doua dormitoare, deservite fiecare de o camera de baie proprie(cabina de dus si respectiv cada de baie). Atat dormitorul matrimonial, cat si dormitorul secundar beneficiaza de spatiu pentru depozitare/dressing.

Pretul chiriei include 1 loc de parcare in garajul subteran al imobilului.