Inchiriere apartament de lux spatios 3 camere mobilat complet Central Park

ID:
15482
Judet:
BUCURESTI
Oras/Sector:
Sectorul 2
Zona:
Stefan cel Mare
Camere:
3
Nivel/Etaj:
9/2S+P+11
Loc parcare:
1
Suprafata construita:
m2
Suprafata utila:
187 m2
Pret Total:
1950 EURO
Se adauga TVA:
Nu

Descriere Oferta:

Va prezentam spre inchiriere o proprietate speciala, atat prin calitatea superioara a finisajelor si dotarilor, cat si datorita suprafetei locuibile deosebit de generoase, un apartament cu 3 camere transformat din 4 camere initiale, situat la etajul 9 din 11 al unui imobil finalizat in 2008 in cadrul complexului rezidential Central Park.

Complexul rezidential Central Park este situat in imediata apropriere a parcului Circului, a unei statii de metrou(“Stefan cel Mare”), numeroase statii ale mijloacelor de transport in comun de suprafata, dar si aproape de piata, magazine, banci, scoli si gradinite. Complexul este prevazut cu doua intrari, ambele dotate cu bariera si cabina de paza, gradini interioare, o cafenea si birou de administrare locala.

Compartimentare interioara apartament:

  • Zona de zi: hol de acces cu spatiu pentru garderoba, zona deschisa,  luminoasa de living si dining (60 mp) cu acces la terasa; bucatarie deschisa, mobilata si utilata;
  • Dormitoarele: dormitorul matrimonial este deosebit de spatios, cu dressing si pantofar tip walk-in closet, camera de baie proprie, iar cel de-al doilea dormitor este deservit de o a doua camera de baie cu acces din hol;
  • O terasa generoasa de 30 mp deserveste intreg apartamentul.

Proprietate complet mobilata si utilata, disponibila pentru ocupare imediata. Pretul chiriei include un loc de parcare subterana.

Oferte similare: