Inchiriere apartament de lux 2 camere mobilat complet complex rezidential Central Park

ID:
9776
Judet:
BUCURESTI
Oras/Sector:
Sectorul 2
Zona:
Stefan cel Mare
Camere:
2
Nivel/Etaj:
2/2S+P+11
Loc parcare:
1
Suprafata construita:
110 m2
Suprafata utila:
81 m2
Pret Total:
700 EURO
Se adauga TVA:
Nu

Descriere Oferta:

Situat in complexul rezidential Central Park(constructie 2008), apartamentul cu doua camere oferit spre inchiriere este complet mobilat si echipat, dispune de o terasa spatioasa si un balcon, si se inchiriaza impreuna cu un loc de parcare subteran.

Complexul Central Park este situat in imediata apropriere a unei statii de metrou(“Stefan cel Mare”), numeroase statii ale mijloacelor de transport in comun de suprafata, dar si aproape de piata, magazine, banci, scoli si gradinite. Complexul este prevazut cu doua intrari, ambele dotate cu bariera si cabina de paza, gradini interioare si loc de joaca amenajat  pentru copii. Parcul Cicrului si Parcul tei se afla la distanta de mers pe jos.

Compartimentare:  hol acces cu zona special amenajata pentru garderoba, zona generoasa de living si dining cu bucatarie deschisa(complet utilata) si acces in terasa principala cu vedere catre gradina complexului, dormitor cu pat dublu, dressing si acces intr-un balcon cu vedere catre parcare; camera de baie (cu cada de baie si masina pentru spalat rufe).

Proprietate disponibila imediat.

Oferte similare: