Inchiriere apartament 3 camere mobilat modern zona Sat Francez Herastrau

ID:
7996
Judet:
BUCURESTI
Oras/Sector:
Sectorul 1
Zona:
Nordului
Camere:
3
Nivel/Etaj:
5/S+P+6
Loc parcare:
1
Suprafata construita:
159 m2
Suprafata utila:
82 m2
Pret Total:
1500 EURO
Se adauga TVA:
Nu

Descriere Oferta:

Apartamentul oferit spre inchiriere incepind cu 1 noiembrie 2018 este situat la etajul 5 al unui imobil constructie 2009 din cadrul celui mai elegant Condominium aflat in zona Satul Francez si imediata vecinatate a parcului Herastrau. Imobilul ofera receptie cu personal de paza disponibil 24/7 si zona de asteptare in lobby, sala de fitness, parcare subterana si lift panoramic. Zona comerciala(care include supermarket Carrefour, supermarket cu program non-stop, Jerry`s Pizza, restaurant, cofetarii, etc) se afla la o distant de 5 minute de locatia complexului rezidential.

Compartimentare:

  • Zona de zi: hol de acces(spatiu garderoba si pantofar) cu deschidere catre zona de living si dining(32 mp) cu bucatarie deschisa(8 mp) complet mobilata si utilata;
  • Spatiul personal: dormitor matrimonial cu baie privata 13 mp(cu cada de baie) si dressing spatios; dormitor secundar(15 mp) deservit de o camera de baie(cu cabina de dus).
  • O terasa circulara in suprafata totala de 55 mp inconjoara apartamentul oferind acces direct la zona de living si cele doua dormitoare.

Proprietate disponibila din luna noiembrie 2018.

Oferte similare: